Kataloger

Här har vi våra senaste kataloger samlade, med den nyaste först i listan. Klicka på bilden för att komma till önskad katalog, där kan du bläddra i den online. För att ladda ner katalogen, klicka på länken under bilden.


Produktkatalog

Produktkatalog 2018

Här hittar du hela vår produktkatalog, nedladdningsbar och bläddringsbar online.
Se vår Produktkatalog

Beställ


Projekt

Ljuset och upplevelsen

Ljuset och upplevelsen

Att hjälpa kunder att skapa, förhöja och förädla rum med ljus är den grundläggande utgångspunkten för vårt projektteam. I projektbroschyren kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig genom hela ditt belysningsprojekt.
Ladda ner | Bläddra


Nyheter

Vårens nyheter 2019

Våren är här och vi lanserar en mängd produktnyheter, framtagna med fokus på våra tre ledord; teknik, design och funktion. Läs och bli inspirerad!
Bläddra

Höstens nyheter 2018

Hösten är här och vi lyser upp mörkret genom att lansera en mängd produktnyheter, framtagna med fokus på våra tre ledord; teknik, design och funktion. Läs och bli inspirerad!
Bläddra

Belysningstips

Ljusinspiration för hela ditt hem

Vår ljusdesign din hemlängtan - Ljusinspiration för hela ditt hem

När vi tänker ljus ser vi form, funktion, dekoration och inspiration. Vi ser möten mellan människor. Mellan teknik och design. Ljus och mörker. Vilken ljusdesign passar dig och ditt hem?
Ladda ner | Bläddra


Teleco

Teleco Snabbguide

Teleco

Med Telecos system för styrning och relering av LED-belysning kan man med en enkel installation göra avancerade belysningslösningar. Läs mer och lär dig hur i vår Snabbguide!
Ladda ner | Bläddra