Säljare väst

Målinriktad säljare till distrikt Väst

Elektro Elco AB ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter SEK 2,7 miljarder och har ca 870 anställda. Elektro Elco AB omsätter drygt SEK 240 miljoner och har 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd och utöver Sverige har vi försäljning i Danmark, Norge, Finland och Polen. Det egna varumärket "Hide-a-lite" har en marknadsledande position inom modern belysning

Till vår säljorganisation letar vi nu efter dig som lockas av att jobba självständigt, med ett starkt team i ryggen, som säljare och representant för Hide-a-lite på distrikt Väst. Du jobbar direkt mot elgrossister, elinstallatörer och elkonsulter i ditt distrikt. Hos oss har du ansvar för kontakten med våra befintliga kunder i distriktet samt söker nya potentiella kunder. Du representerar varumärket Hide-a-lite och våra produkter, som ligger i framkant inom belysning, ständigt i utveckling.

Du har dokumenterad försäljningsvana, gärna mot elgrossistbranschen, och är lyhörd och duktig på att utveckla och förvalta dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är målfokuserad, kommunikativ och strukturerad, samtidigt som du drivs av att göra affärer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom elteknik, belysning eller motsvarande. Du behöver också ha god datorvana. Tjänstens upplägg kräver att du är en person som trivs med en stor dos frihet under ansvar. I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du den vi söker erbjuder vi en spännande och flexibel tjänst i ett tacksamt distrikt, med stora möjligheter att styra över och planera din arbetstid.

Vi kommer att arbeta med urvalet löpandet och ber dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång.

Ansökan

Din ansökan skickar du till: Urban Magnusson, Försäljningschef urban.magnusson@hidealite.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa eller maila Säljledare Magnus Market på 036-290 60 06, magnus.markert@hidealite.se eller Försäljningschef Urban Magnusson 036-290 60 40. Urval sker löpande men sista ansökningsdag är 31 december 2018.

Välkommen med din ansökan!