Originalare trycksaksproduktion

Elektro Elco AB ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter SEK 2,7 miljarder och har ca 870 anställda. Elektro Elco AB omsätter drygt SEK 240 miljoner och har 70 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd och utöver Sverige har vi försäljning i Danmark, Norge, Finland och Polen. Det egna varumärket "Hide-a-lite" har en marknadsledande position inom modern belysning

Till vår marknadsavdelning söker vi en vikarierande originalare med fokus på trycksaksproduktion. För rätt person erbjuds ett omväxlande arbete på en kreativ avdelning i ett spännande bolag i ständig utveckling. Din roll i företaget kommer att vara fokuserad till produktion av trycksaker, såsom färdiga trycksaksoriginal för broschyrer och kataloger, översättningar samt tryck och distribuering av trycksakerna. Du kommer också att producera övrigt försäljningsmaterial som rollups, presentationer, samt en del digitalt material.

Du är van vid att arbeta i Adobe InDesign samt även gärna Photoshop och Illustrator. Har du erfarenhet från arbete med automatiserad trycksaksproduktion är det ett plus. Då vi arbetar med säljbolag i andra länder, förutsätter vi att du kan kommunicera på både svenska och engelska. Du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk produktion, marknadsföring eller liknande.

Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att ha ordning. Du är flexibel, kreativ och har ett sinne för detaljer. Det är en fördel om du dessutom har ett brinnande intresse för bild, text och belysning.

Ansökan

Tjänsten utgör en tidsbegränsad heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan skickar du till: Ida Lindeblad, Chef marknadskommunikation, ida.lindeblad@elco.se.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila eller ringa på 036-290 60 14.
Urval sker löpande men sista ansökningsdag är 20 december.

Välkommen med din ansökan!