Ljusdesigner

Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.

Vi utökar vårt team och letar nu efter dig som vill vara en del av vår Ljusdesignavdelning. Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. villor, kontor, restauranger, butiker och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!

I vårt lilla team på tre personer behöver du kunna vara lyhörd och ödmjuk men också ha förmåga att fatta egna beslut. Vi tror att du är en initiativrik person med ett strukturerat arbetssätt. Att be om hjälp när det behövs är inget du har svårt för. Vi värdesätter ditt intresse för styrning och teknik men självklart även ett kreativt tänkande.

I ditt arbete kommer du ha kontakt med arkitekter, konsulter och elektriker och arbeta mot marknad i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ditt arbete sker hela tiden i nära samarbete med säljare, beställare och slutkund. Detta kräver att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Du får gärna:

  • ha tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • vara en fena på Dialux Evo
  • ha erfarenhet av Auto CAD och Adobe programmen inDesign och Illustrator
  • överraska oss med andra talanger som vi kan tänkas ha nytta av

Vår bransch är i ständig utveckling och vi är angelägna om att ligga i framkant, vilket ger dig goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsätter ca SEK 2,3 miljarder och har ca 750 anställda. Elektro Elco AB omsätter drygt 240 miljoner och har 65 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor runt om i landet. Det egna varumärket “Hide-a-lite” har en marknadsledande position för modern belysning.

Tjänsten är heltid och placerad i Bankeryd.


Ansökan

Maila din ansökan till:
ida.raymondson@elco.se

Sista ansökningsdag: 2018-01-26. Urval sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kreativ Chef Ljusdesign Ida Raymondson 036-290 60 22