BELYSNING - Offentlig miljö

- Allt ljus på ditt projekt -

Ljus kan ta sig oändligt många olika uttryck och kan förvandla och försköna både miljöer och upplevelser, skapa trygghet, känslor och nya rum. Belysning handlar om hur det mänskliga ögat uppfattar ljuset, och oavsett vad som ska ljussättas: en butik, en restaurang, ett kontor eller en fasad så finns det en gemensam nämnare. Människor. I offentliga rum, byggnader och miljöer är det människor som är den sammanhållande länken. Ett arbete, ett inköp, en måltid eller ett möte och då behöver belysningen vara anpassad för rätt ändamål.
 • LED-belysning Restaurang El Gordo
 • LED-belysning Restaurang El Gordo
 • LED-belysning Restaurang El Gordo

RESTAURANG

Vi äter med fler sinnen än smaken, inte minst med ögonen. Genom att skapa rum i rummet, en trivsam stämning och rätt inramning blir helhetsintrycket bättre, bestående och mer trivsamt.

RESTAURANG EL GORDO

Till restaurang El Gordo var målet att skapa ett varmt ombonat sken med rumskänsla i en annars opolerad och luftig lokal. Genom ett nära samarbete med inredningsbyrån Mood Studio kunde mycket av belysningen integreras i interiören.

 • LED-belysning Kontor Epidemic Sound
 • LED-belysning Kontor Epidemic Sound
 • LED-belysning Kontor Epidemic Sound

KONTOR

På kontoret behöver koncentration, kreativitet och nya idéer samsas med rutiner, möten och människor. För att vi ska hålla oss pigga och alerta under hela arbetsdagen krävs belysning som både underlättar för fokus och skärpa, samtidigt som den välkomnar nya kunder och samarbeten. Om det dessutom finns ljusmiljöer med dämpad och lugn stämning stimuleras synsinnet, som ger plats för vila och återhämtning.

EPIDEMIC SOUND

Hos Epidemic Sound går ljud och ljus hand i hand. Med uppdraget att skapa ett icke traditionellt kontor av en vind och en bryggerilokal belägen en våning under. Bakom projektet står White Arkitekter, och genom projektet bidrog vi på Hide-a-lite med rådgivning och ljusberäkningar.

 • LED-belysning Butik The industry
 • LED-belysning Butik The industry
 • LED-belysning Butik The industry

BUTIK

Låt detaljer och produkter komma till sin verkliga rätt med belysning som förstärker butikens karaktär. Vägled kunden genom butiken och skapa inspirerande exponeringar som formar en tydlig färdriktning. Med varierande ljusnivåer, skiftande ljusfärger och olika belysningsprinciper skapar du intressanta och uttrycksfulla miljöer som sätter produkterna i fokus.

THE INDUSTRY

Målsättningen för inredningen av The Industry var att skapa en oslipad industriell miljö i toppmoderna lokaler. Med vårt breda sortiment av LED-strip och profiler, kunde vi med hjälp av lysande linjer sätta tonen redan vid första anblicken. Till detta projekt har vi på Hide-a-lite stått för ljusdesignen.

 • LED-belysning Fasad
 • LED-belysning Fasad
 • LED-belysning Fasad

FASAD

Välkomna kunder och besökare med en inspirerande ljusmiljö, och låt första intrycket lämna ordentligt avtryck redan på utsidan. Möjligen är detta en av de verkliga fördelarna med våra långa, mörkare årstider; att du med hjälp av ljus och kreativa lösningar kan sticka ut i mörkret och förstärka hur du vill uppfattas.

VOX HOTEL

VOX Hotel är ett fristående hotell i centrala Jönköping. Här har inget lämnats åt slumpen; allra minst den tidigare 70-talsfasaden i mörkt tegel och plåt. När fastigheten gick från att vara kontor till en mötesplats i världsklass fick dess yttre ett rejält lyft med mässing, fasadsten och inte minst belysning som redan på utsidan ger en bild av hotellets insida. Ljusdesignen är gjord av av elkonsult Peo Ottosson.

SE FLER BILDER I VÅRT GALLERI

Klicka på bilderna för att se dem större

Följ Hide-a-lite på Instagram