BELYSNING - Badrum

- Skapa ditt eget onsdagsspa -

Ett badrum ska fungera både i vardagens stress och när man vill koppla av - med dimbar belysning och genomtänkt placering kan ni enkelt få både och! Vårt sortiment för badrum innehåller allt från traditionella downlights, LEDstrip och LED-belysning för bastu.
  • LED-belysning Badrum

PLANERA BELYSNINGEN

Vi har ett brett urval av downlights som ger ett bra allmänljus i badrummet, både fasta och riktbara. I badrum är dimring nästan ett måste för att kunna få till en mysig och behaglig belysning - lägg gärna några extra minuter på att planera styrningen av armaturerna, det lär du inte ångra! Dela också upp belysningen i olika grupper för att kunna variera ljuset ytterligare.

RÄTT IP-KLASSNING

Tänk på att använda armaturer med rätt IP-klassning för våtutrymmen, armaturens IP-klassningen hittar du under respektive artikelspecifikation. Mer om IP-klassning hittar du dessutom under våra Support-sidor.

Produkter i bilden

  • LED-belysning Badrum

ÄNTLIGEN LED I BASTU

När man vill ljussätta en bastu är det viktigt att välja armaturer som är anpassade för höga temperaturer. Belysningen kan med fördel monteras i taket nära väggarna för ett fint släpljus eller i ett mönster mitt i rummet. Man ska dock undvika att placera belysning i taket precis ovan aggregatet.

Med ett mjukt fyllnadsljus, dolt under lavarna eller bakom ryggstöden, ökar mysfaktorn ytterligare. Vårt sortiment med LED-belysning för bastu innehåller små spotlights och länkbara ljuslister. Heatspot Kit och Heatline är väl anpassade armaturer för ett härligt, varmvitt ljus i bastun.

Produkter i bilden

  • LED-belysning Badrum
  • LED-belysning Badrum
  • LED-belysning Badrum
  • LED-belysning Badrum

KÄNSLAN AV DAGSLJUS

Att dölja LEDstrip i ett nedsänkt tak skapar ett mjukt och indirekt släpljus på väggen. Ett bra komplement till downlights om man har lite takhöjd tillgodo eller bara som en dekorativ effekt. Våra ljuslister finns i flera färgtemperaturer och även i RGB för den som vill addera lite färg (RGB har dock inte varmvit ljusfärg som val).

Produkter i bilderna

  • LED-belysning Badrum

LJUS I DUSCHEN

Du kan absolut placera downlights i duschen men observera IP-klassen och tänk på att inte placera någon armatur direkt ovan duschmunstycket om det är takhängt.

Produkt i bilden

SE FLER BILDER I VÅRT GALLERI

Klicka på bilderna för att se dem större

Följ Hide-a-lite på Instagram