GrossisterAhlsell

Ahlsell

Ahlsell är ledande i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

Hitta din Ahlsell-butik
 Elektroskandia

Elektroskandia

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och utrustning inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Hitta din Elektroskandia-butik
 Elgross´n

Elgross´n är ett relativt nystartat företag (2001) som inriktar sig på installationsmateriel, belysning samt kläder och skydd. Idag finns Elgross´n etablerad i Göteborg, Malmö, Norrköping, Eskilstuna och Värmland.

Hitta din Elgross´n-butik
 


Elkedjan

Elkedjan

Hos Elkedjan får du ta del av kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design.

Hitta din Elkedjan-butik  

Leef-gruppen

LEEF - Lokala Enskilda Elgrossisters Förening bildades 1992 och gruppen har i dagsläget sju medlemsföretag som är belägna i södra och mellersta Sverige.

Hitta din butik här


   Moel

Moel

Moel är en elgrossist för små och medelstora elinstallatörer och OEM Industri. De marknadsför och säljer elmateriel från kända leverantörer inom installation, belysning, tele/data/säkerhet och industri. Sedan år 2008 är Moel ett självstående företag inom Rexel-koncernen som är en av världens största elgrossister.

Hitta din butik här
 Selga

Selga

Selga-koncernen är en rikstäckande distributör av elartiklar och tjänster och är sedan 1996 helägd av Rexel.

Hitta din Selga-butik
 Solar

Solar

Solar är en av norra Europas ledande teknikgrossister inom el och VVS och verkar inom produktområden som belysning, automation, installation, kabel och kanalisation, kommunikation och säkerhet samt VVS.

Hitta din Solar-butik
 Storel

Storel

Storel är en del av Rexel, som är en global ledare inom distribution av elartiklar och tjänster.

Hitta din Storel-butik